Dream Team Software

logo2Dream Team Software este o companie infiintata la inceputul anului 2005, aflata in dezvoltare si consolidare a pozitiei pe piata de software din Romania.

Cu ajutorul unei echipe solide in cadrul firmei si prin colaborarea cu parteneri profesionisti din domeniul turismului, am ajuns sa dezvoltam solutii software de succes, cu o arie de acoperire variata, de la agentii de turism, la companii de rent-a-car si companii de transport persoane.

Scopul DreamTeam este de a implementa solutii care sa aduca cresterea performantelor clientilor nostri, prin eficientizarea activitatilor desfasurate, reducerea costurilor, control si acces la informatie in timp real atunci cand este nevoie de luarea de decizii rapide.

Solutiile noastre sunt destinate tuturor departamentelor organizatiilor, de la management, la vanzari, clienti, contabilitate, etc.

Travel Manager

Travel Manager IconTravel Manager este o solutie software complexa, dezvoltata special pentru agentiile de turism, de orice marime si tip de organizare.

Sistemul este destinat in special departamentului de vanzari prin modulul de front-office prezent in agentii, dar nu numai. O mare parte din facilitatile aplicatiei le regasim in partea de mid-office prin module de raportare la orice nivel, gestiunea preturilor, administrarea taxelor de rezerare, gestiunea clientilor si a programelor de fidelizare.

Informatii contact

Adresa:

Str. Reinvierii nr. 3-5, parter, Sector 2, Bucuresti

Telefon:

0786.877.133

E-mail:

support@travel-manager.ro

Program:

Luni-Vineri 9 AM – 18 PM

Suport

Helpdesk

Trimite-ne un mesaj

Send message clear